CDS Catalunya

Benvinguts a CDS Catalunya.El CDS és un partit de Centre que proposa un liberalisme social i progressista.

En l’època que ens ha tocat viure, amb una crisi galopante agreujada per corruptes que, emparant-se sota el mantell protector de partits polítics o institucions respectables, actuen impunement per a enriquir-se de forma il·lícita.
Mesures econòmiques que la majoria trobem desafortunades. Una política exterior que no satisfà. Una mala política social per a joves i gent major. Una actitud en general dels polítics que fa que el ciutadà perdi la confiança i la il·lusió.

Per això, el CDS torna a ressorgir. Un partit honest format per gent honesta, que vol retornar la confiança i la il·lusió a les persones.

CDS de Catalunya proposa a més respecte. Respecte al treballador perquè cobri un salari digne, respecte a la propietat privada, respecte a la vida, respecte als drets individuals de la persona en general. Respecte és enteniment. És una utopia? dependrà de l’actitud de tots nosaltres.

CDS creu fermament, que ha de donar-se a la petita i mitjana empresa que és qui més llocs de treball fomenta. hem d’eradicar la corrupció en tots els àmbits. La administrración de justícia i el codi penal han de respondre a les necessitats de la nostra societat per a aconseguir una millor justícia social. Reorientar la política exterior. Controlar el frau fiscal, les subvencions i el balafiament administratiu en general.

El CDS en un partit d’integració, som catalans però no nacionalistes. Estem a favor del bilingüisme en tots els àmbits. A favor de la igualtat d’oportunitats, de drets i d’obligacions,. La llei ha de ser igual parell tots.

Aquesta és, a grans trets, la proposta del CDS de Catalunya; però, per a això, vam necessitar persones honrades i treballadores que vulguin integrar-se en aquest projecte. Si tens els nostres mateixos ideals i vols treballar per un futur millor, .¡afíliat-hi!.

ANA ROCA VILA
Presidenta de la Gestora CDS Catalunya.
presidència@cdscatalunya.org
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: