No defalleixis Monste!

Ara que Montserrat Nebrera ha deixat el parlament català, per voluntat pròpia i amb tot el que això representa, el establishment polític català intenta fer llenya de l’arbre caigut. Al corporativisme exhibit pels portaveus dels partits en un article elaborat per “Europa Press” el dia 21/10/2009 on els esmentats portaveus reaccionen davant les paraules de Montserrat al donar la benvinguda a la seva substituta en l’escó del parlament català. Ho fan tots a la vegada, de dalt a baix i d’esquerra a dreta,. Es tapen les vergonyes uns a uns altres, és l’única cosa que fan.

El funcionament del parlament català, dista molt de ser modèlic, es desprèn de les paraules de Nebrera, però és que tots ho sabem des de fa molt. Igual que el parlament espanyol, el català és un parlament on els caps dels partits aixequen la mà per a indicar el que tots han de votar. Els mateixos que quan s’esmenta el tema tiren mà del seu mal entesa dignitat i la del Parlament, de la seva crítica i de la seva ironia més acerada. Contra què, contra l’honestedat demostrada per Montse al deixar l’escó quan ha vist que no podia influir prou per a donar un cop de timó en el estatu quo del Parlament.

L’última notícia amb mal sana intenció l’aporta el PP i l’acusa de gastar molt en AU, serà perquè treballava, serà perquè no es limitava a aixecar la mà a l’ombra del cap, com la majoria.

Montse Nebrera tindrà,  malgrat que els pesi aquests poca cosa de la política catalana, un escó en el pròxim Parlament, el qual surti de les eleccions de 2010, guanyat amb veu pròpia, amb una proposta renovadora important que va a contar amb el suport de la societat catalana, sens dubte.

Des d’aquesta tribuna li dic alt i clar: no defalleixis Montse, la societat catalana et necessita en el parlament. Fa falta molt aire nou i gent com tu, i com nosaltres, que obri finestres perquè entri.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: