Qué pensem?

Centre Democràtic i Social (CDS) és un Partit Liberal, ha pertangut sempre a la internacional liberal com membre de ple dret. Acatem un liberalisme no solament com una teoria política sinó com una actitud vital. Aquesta forma d’entendre la política ens duu a defensar una política social eficient i decidida recolzada en una política econòmica liberal que permeti portar a terme tot un seguit de reformes que sense diners difícilment seriosa possible.

Un liberalisme contemporània i reformista, que defensi la llibertat individual la qual pensem és la clau del progrés social.

Creiem en un país sostenible ecològicament, Centro Democràtic i Social (CDS) creu en una forma de fer política que sigui efectiva i no retòrica, en un ecologisme sense idealismes absurds, doncs alguns fan i desfan en aquest tema com si es tractés d’un joc sense importància, sense valorar que és el millor per al ciutadà i solament aplicant solucions decoratives de maquillatge que queden molt bé a la vista de la consciència d’alguns.

El repartiment i la descentralització del poder ha de ser clara i contundent,ha d’haver una clara separació entre el poder Judicial, executiu i Legislatiu, de manera que es puguin exercir els màxims controls sobre ells perquè quedi garantida la nostra llibertat individual i reduir la possibilitat de corrupcions polítiques.

Una Justícia no polititzada, ràpida i eficaç a l’abast de tots. CDS vol que es recuperi el sistema de valors, valors ètics, valors com l’esforç, l’honradesa, la lleialtat, etc., valors que si no s’inclouen en el nostre sistema educatiu d’una forma contundent tindrem com resultat unes futures generacions sense il•lusió i la cultura de les quals segurament serà la del mínim esforç en tots els àmbits (social, laboral)

Uneixi Política econòmica que afavoreixi la plena ocupació i, en la mesura del possible, creu ocupació estable. Una política Social que lluiti contra els guetos, contra la massificacions en determinades zones de població nou vinguda, de manera que puguin ser integrats culturalment per nosaltres i no es quedin tancats en els seus cercles els quals no els permeten una efectiva i tranquil•la integració.

Per tot això lluitem i desitgem et sumeixes al nostre projecte.

Centro Democràtic i Social (CDS)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: